Oferta noastră

Publicații

Raport de realizare a proiectului din Planul sectorial 2012 pentru SSM: „Dezvoltarea conţinutului informativ şi a sistemului de promovare on-line a informaţiilor din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă”

Proiectul răspunde în totalitate unei necesități stringente a website-ului Punctului Focal pentru România al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă (EU-OSHA) privind actualizarea datelor și dezvoltarea conținutului informațional, în funcție de prioritățile tematice ce decurg din strategia europeană, respectiv națională, în domeniul SSM dar și de prioritățile impuse de o piața a muncii supusă permanent schimbării.

Rezultatul proiectului constituie, în același timp, un instrument practic și eficient de informare pentru toți utilizatorii săi, începând cu lucrătorii, managerii, responsabilii SSM din întreprinderi, factorii de decizie din domeniul SSM etc. care vor fi beneficiarii unor informatii de calitate, colectate atât pe plan național dar și la nivel european. Concomitent, informațiile din domeniul SSM din Romania vor fi diseminate către alți parteneri din rețeaua Punctelor Focale ale EU OSHA, interesați de o serie de date pentru proiecte, statistici, anchete socio-profesionale.

Evident, se va impune actualizarea permanentă a conținutului informativ al website-ului astfel încât să reflecte schimbările din domeniu la nivel național și european și să poată satisface cerințele de informare și documentare ale utilizatorilor săi.

Descărcați materialul complet în format PDF