Oferta noastră

Publicații

Publicaţiile pe care le oferim în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă sunt atât rezultatul studiilor de cercetare ale cercetătorilor noştri cât şi prelucrări ale unor documente legislative referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă, redactate şi pregătite de specialişti astfel încât să fie utile clienţilor noştri.

Din categoria Publicaţii vă oferim:

Aceste produse pot fi achiziţionate  de la sediul nostru din Bucureşti, sau de la distribuitorii  noştri din Bucureşti sau din ţară.

Din categoria   Afişe / Postere referitoare la securitatea şi sănătate în muncă (de protecţia muncii) vă oferim o serie de afişe precizate în legislaţia în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (HG 971 din 26.07.2006 privind cerinţele minime pentru semnalizarea de securitate şi/sau de sănătate la locul de muncă).

Din categoria Filme de protecţia muncii vă oferim o serie de filme documentare necesare pentru a facilita instruirea lucrătorilor dumneavoastră în diferite locuri de muncă, expuşi la diverse tipuri de pericole de accidentare şi îmbolnăvire profesională.